מי אנחנו
כל חברי וחברות הדירקטוריון, הועדות והיועצים מלווים את קשת בהתנדבות מלאה
ועדות ופיקוח
ועדת השקעות
ועדת ביקורת
ייעוץ משפטי
צוות
קשת קרן שיתוף תורמים
חוצות שפיים
ת.ד 376, 6099000
09.9533895
ארגוני אקוסיסטם שותפים
*אין לראות במידע שבאתר זה ייעוץ מיסויי או משפטי. קשת ממליצה לתורמים להתייעץ עם יועצי מס ועורכי דין מוסמכים, בעלי מומחיות במדינה אשר ממנה נתרמים הנכסים.
Design by David Haliva
Copyright 2021 © All rights Reserved.
בשנת 2017 עו"ד מיה ליקוורניק פרשה ממשרד עורכי הדין מיתר, ליקוורניק, גבע, לשם, טל ושות', מהמשרדים המובילים בישראל, שם הייתה שותפה בכירה ואחת ממנהלות המשרד מאז 1994. כעורכת דין בתחום התאגידים למעלה משלושים שנה, עבדה מיה עם אינספור ארגונים, לרבות תאגידי ענק בישראל ובעולם, והיא בעלת ניסיון רב בדיני חברות, דיני ניירות ערך, ממשל תאגידי, מיזוגים ורכישות, ובהנפקות ציבוריות בישראל ומחוצה לה.
כיום מיה היא יו"ר חברת נ.ת.ע נתיבי תחבורה עירוניים בע"מ, חברה ממשלתית האחראית על תכנון, הקמה ותפעול של מערכת הסעת המונים למטרופולין תל אביב. נ.ת.ע נוסדה במטרה לספק פתרונות הולמים לבעיות התחבורה של המטרופולין. נ.ת.ע מובילה מהפכה תרבותית-לאומית בתחום התחבורה באמצעות הקמת מערך התחבורה הציבורית המרכזי של מרחב גוש דן. מערכת הסעת המונים זו היא פרויקט התחבורה הגדול והמורכב ביותר שבוצע אי פעם בישראל, ומהגדולים מסוגו בעולם.
היא מכהנת גם כיו"ר MAX – מותג על ישראלי בתחום האשראי והתשלומים, המחזיק ביותר משני מיליון כרטיסי אשראי פעילים, מספק שירותי סליקה ועיבוד לעשרות אלפי עסקים, ומציע שירותים פיננסיים מגוונים. MAX הינה בבעלות מלאה של חברת כלל ביטוח ופיננסיים, ומיה חברה בדירקטוריון שלה.
בנוסף, מיה חברה במועצה המייעצת הבינלאומית של בית הספר למינהל באוניברסיטת תל אביב.
ליטל סלוין היא מייסדת שותפה והמנכ"לית של ביונד פמילי אופיס, אותה יסדה יחד עם אורית ועקנין ומשפחת ליברמן-אלמגור. ביונד הוקמה במטרה ללוות משפחות עתירות הון בתהליך החיבור בין ערכי המשפחה להון ונכסי המשפחה.
בנוסף לפעילות הייעוץ של ביונד, ליטל היא שותפה מנהלת וחברת דירקטוריון במספר קרנות השקעה וחברות פרטיות. בניהן, קרן אדמה ירוקה, קרן הדרים וחברת ההשקעות האוסטרליתIMPACT INVESTMENT GROUP.
ליטל מייצגת את ארגון משקיעי האימפקט הגלובאלי TONIIC, בישראל.
בשנת 2015 הקימה ביחד עם יואב לשם, את חברת ההפקות BEYOND CREATIVE, המתמחה בהפקות טלויזיה וקולנוע עם תוכן ערכי.
ליטל משתתפת בתוכנית המנהיגות של מכון אספן במזרח התיכון.
בוגרת EMBA מאוניברסיטת קלוג ו-BA במנהל עסקים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה.
עו"ד ראני חאג' יחיא שותף במשרד גורניצקי ושות', ממשרדי עורכי הדין הגדולים בישראל. ראני עוסק בעריכת דין מזה 20 שנה ומוביל עיסקאות בינלאומיות גדולות ומורכבות ומתמחה בתחום החברות, התשתיות, האנרגיה ומימון פרויקטים.
במקביל ראני מכהן מאז 2014 כמנכ"ל פארק התעשייה "שער הירדן, מטעם יזמי הפרויקט והמשקיעים בו. פארק התעשייה "שער הירדן" בשבלי בניה בעמק הירדן בין ישראל לירדן, ומיועד לקליטת מפעלים גדולים ועתירי ידע ויצירת אלפי מקומות עבודה לבני האזור. כחלק מתפקידו הוא אחראי על הובלת האסטרטגיה של הפרויקט, הן ברמה הרב-ממשלתית והן בניהול היומיומי.
בנוסף ראני שימש ומשמש כדירקטור במספר חברות ממשלתיות ובורסאיות. כיום הוא חבר דירקטוריון בחברת "חוצה ישראל" שאחראית על כביש 6, מנהרות הכרמל, הנתיב המהיר, ורק"ל חיפה-נצרת. כמו כן הוא חבר דירקטוריון בבית ההשקעות אי-בי-אי.
ראני פעיל חברתי אשר הקים וסייע להקים מספר ארגונים. כיום הוא משמש, בין היתר, חבר הנהלת ארגון "מרחבים", וחבר ועדת הביקורת של "צופן". הוא פעיל במספר יוזמות לשילוב ערבים בשוק התעסוקה והכלכה בישראל.
טלי ירון-אלדר, היא שותפה במשרדי YETAX המתמחה בייצוג משפטי בתחום המס, טלי כיהנה בשנים 2002-2004 כנציבת מס הכנסה, היתה שותפה במשרד תדמור ושות' עורכי דין, בשנים 2004-2007 כיהנה כמנכ"ל חברת ארזים השקעות העוסקת בנכסי נדל"ן מניב. טלי משמשת כדירקטורית במספר חברות ובהן: ארקו ,מדטכניקה , נאוויטאס ואח׳, ומכהנת כיועצת משפטית לפורום CFO. טלי הינה בעלת תואר ראשון במשפטים LL.B מטעם אוניברסיטת תל אביב ותואר שני במנהל עסקים MBA במגמת מימון מאוניברסיטת תל אביב.
אמיר הלוי הוא שותף מייסד במשרד גרוס ושות' (GKH).
לאמיר ניסיון רב בתחומים של טכנולוגיה והון סיכון, עסקאות מיזוגים ורכישות ופעילות עם לקוחות בינלאומיים.
בנוסף, הוא מייעץ לחברות פרטיות ומשפחתיות, הן בנוגע לניהול השוטף של עסקיהן והן בנוגע להעברת השליטה בהן מדור לדור. כמו-כן, אמיר משמש כיועץ ליחידים בעלי הון עצמי בענייני הקמת נאמנויות, ניהול נכסים ותכנון ירושה.
אמיר מכהן כחבר בועדה המייעצת למרכז רעיה שטראוס בן-דרור לחקר עסקים משפחתיים, בפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל –אביב, כיו"ר המועצה הישראלית להתנדבות ; כחבר דריקטוריון וחבר בוועדה המשפטית של American Jewish Joint Distribution Committee (JDC); יו"ר ועדת ביקורת, וחבר בחבר הנאמנים של המכללה האקדמית תל-אביב- יפו; יו"ר ועדת ביקורת מרכז טאוב לחקר המדיניות החברתית בישראל ועוד.
הוא מרצה בתחום העסקים המשפחתיים במסגרת "להב" תכניות פיתוח למנהלים בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב ובעבר גם בתוכנית ה-MBA בפקולטה לניהול באוניברסיטת ת"א ובתוכנית להכשרת מנהלים במרכז הבינתחומי, הרצליה.
פיליפ וייל, בנקאי שוויצרי ותיק, הוא המייסד של P.J.Weil Ltd., פמילי אופיס המייעץ למשפחות בעלות הון ופועל בתל אביב ובציריך. ב – 25 השנים האחרונות הוא איש האמון של כמה משפחות ברחבי העולם.
פיליפ משמש כחבר מועצת המנהלים וכנאמן בחברות משפחתיות שונות והוא יו"ר משותף של Think Tank Family Office.
הוא דובר בכנסים בינלאומיים ובאוניברסיטאות באירופה, ארצות הברית והודו ומפרסם באופן קבוע מאמרים. ספרו: "צרות של עשירים" יצא לאור בעברית ובאנגלית, ועתיד להתפרסם בגרמנית.
פיליפ תורם ומשתתף בפעילויות שונות בנושאי חינוך, בריאות, קהילה משותפת, אומנות ותרבות, כנציג הקרן המשפחתית שלו ושל לקוחותיו. הוא חבר דירקטוריון פעיל ויועץ לכמה עמותות לאומיות ובינלאומיות.
משפחת וייל תרמה רבות לישראל במשך דורות במעורבותה עם נוער בסיכון, ובתחומי רווחה ואומנויות.
ירום אריאב כיהן 3 שנים כמנכ"ל משרד האוצר בשנים 2007 עד 2010. במסגרת תפקידו, היה ממובילי הכלכלה הישראלית בתקופת המשבר הכלכלי העולמי, משבר אותו צלחה הכלכלה הישראלית בצורה מרשימה, והיה אחראי להתוויה ויישום המדיניות הכלכלית של הממשלה לפני ובמהלך המשבר. מר אריאב עמד בראש צוות ההיגוי לצירוף ישראל לארגון הOECD, והיה דמות מרכזית ביישום רפורמות בולטות בתחומי הכלכלה והחברה.
לפני עבודתו בממשלה כיהן ירום אריאב כמנכ"ל חברת כי"ל דשנים אירופה, תשלובת תעשייתית מורכבת בהיקף של מאות מליוני אירו. במסגרת זאת מיזג וניהל את כל פעילויות הייצור והשיווק של הקונצרן באירופה. קודם לכן שירת אריאב במגוון תפקידים בקונצרן כימיקלים לישראל (כי"ל) ובהם נציג כי"ל בדרום אמריקה ודירקטור בחברת SQM בצ'ילה, סמנכ"ל שיווק בחברת רותם אמפרט וסמנכ"ל בכיר לשיווק בכי"ל דשנים.
בשנים 1985 עד 1993 שירת אריאב באגף התקציבים במשרד האוצר ושימש בין השאר כסגן הממונה על התקציבים, האחראי על תקציב המשרדים הכלכליים. בתפקידו זה היה שותף מרכזי לקביעת מדיניות הממשלה בעידוד המחקר והפיתוח והקמת חברת "יוזמה", להובלת רפורמות בתחומי החשיפה לייבוא, האנרגיה, החקלאות ועוד.
מאז סיום תפקידו באוצר עוסק ירום אריאב בייזום ומעורבות בפרויקטים שונים לתועלת המשק והחברה וביעוץ אסטרטגי, פיננסי וכלכלי לגופים שונים במגזר הציבורי והפרטי. אריאב שימש בין השאר 9 שנים כיו"ר ועדת ההשקעות של "עמיתים" – קרנות הפנסיה הוותיקות וכיום הוא יו"ר ועדת ההשקעות של קרנות הפנסיה של הסוכנות היהודית. אריאב משמש גם כדירקטור בחברות נייר חדרה, צור שמיר, במשקי הנגב, בחברת סונול, וכחבר דירקטוריון בקרן ואן ליר העולמית.
במסגרת תפקידיו הציבוריים מכהן אריאב בין השאר כיו"ר הועד המנהל של אוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, יו"ר הקרן לפיתוח לוד, חבר הועד המנהל של עמותת לתת ומשנת 2022 מכהן כיו"ר ועדת ההשקעות של "הקרן לאזרחי ישראל".
לירום אריאב יש תואר שני בכלכלה (בהצטיינות) מהאוניברסיטה העברית.
סקוט הוא שותף בכיר בבאטרי ונצ'רס והצטרף לקרן ב1997. הוא מוביל השקעות בארצות הברית, בישראל, ובאירופה. סקוט מתמקד במגוון רחב של השקעות בבאטרי, הכוללים הון והון סיכון במגוון רחב של תחומים כמו תשתיות לארגונים, מדעי החומר, תוכנה יישומית, מדיה ושירותים פיננסיים. סקוט נמנה מספר פעמים לרשימת מידאס של פורבס המונה את משקעי ההון סיכון הטובים בעולם. לסקוט תואר ראשון בהצטיינות באוניברסיטת ברנדייס ביחסים בינלאומיים ולימודי אסלאם ומזרח התיכון. סקוט חבר בדירקטוריון של מעוז, שהיא יוזמה חברתית שנותנת מענה לאתגרי מערכת בחברה הישראלית. הוא ואשתו הורים גאים לחמישה בנים מקסימים.
יו"ר ועדת השקעות בחברת מקפת ניהול קרנות פנסיה ותגמולים בע”מ.
במקביל מכהן גם כדירקטור חיצוני בחברת תדאה ודירקטור בגבאי מניבים ופיתוח בע”מ.
דרור שימש כיו"ר חברת ארנו קפיטל, מנכ"ל חברת הנדל"ן אזורים; וכן כמנכ"ל הפניקס השקעות ופיננסים. כמו כן כיהן כיו"ר הדירקטוריון במנורה מבטחים קרנות נאמנות בע”מ, היה חבר ועדת השקעות באיילון חברה לביטוח בע”מ, וכן יו"ר איגוד קרנות הנאמנות.
לדרור תואר שני במנהל עסקים (MBA) עם התמחות במימון ובנקאות ותואר ראשון בכלכה, שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים.
דורית סלינגר כיהנה כראש רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון והייתה אחראית על פעילותן של חברות ביטוח, פנסיה, קופות גמל וקרנות השתלמות. בנוסף פיקחה על תיק ההשקעות המוסדי וכיהנה כחברה בוועדה המייעצת למפקח על הבנקים.דורית הובילה רפורמות שונות שנועדו להבטיח את עניינם של חוסכים ומבוטחים, ביניהן קרנות פנסיה נבחרות, המסלקה הפנסיונית, הר הביטוח ועוד.
לפני הצטרפותה לממשלה דורית כיהנה כיועצת פיננסית לתאגידים ופרויקטים בתחום התשתיות והייתה חברה בועדת אשראי בקרן הפנסיה עמיתים ודירקטורית בחברות שונות. קודם לכן, כיהנה כמנכ"לית חברת הדירוג המובילה Standard & Poor's Maalot והעריכה חוב של מאות חברות הפועלות במגוון תחומים. .
כיום, דורית עוסקת בהקמת מיזם פיננסי, דירקטורית חיצונית בשטראוס גרופ ובארקו אחזקות, חברה בפורום הישראלי לכלכלת אימפקט (IFIE), חברת מועצה באגודת הידידים של אוניברסיטת תל אביב, וחברה בוועד הפעולה בתובנות בחינוך.
בעליה של חברת "זטא פתרונות" המייעצת לעשרות משפחות בעלות הון.
אלון בעל רקע עשיר בשוק ההון. הוא ניהל את מערך ניהול העושר בחברת "תמורה פנסיה וביטוח", חברת בת של כלל ביטוח; יזם והקים אלגו טריידינג בשווקי חו"ל וביצוע אוטומטי של ארביטראז' מתמטי וסטטיסטי בשוק המעו"ף המקומי; וניהל את מחלקת נגזרות פיננסיות ב"פעילים", חברת ניהול התיקים של בנק הפועלים.
פרופ' יאיר אורגלר הוא פרופסור אמריטוס למנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב. בעבר שימש כיו"ר דירקטוריון הבורסה לניירות ערך בתל אביב.
פרופ' אורגלר כיהן כדירקטור חיצוני בחברות ציבוריות דוגמת כימיקלים לישראל, בנק הפועלים וגזית גלוב ובמקביל עסק וממשיך לעסוק בפעילות ציבורית.
הוא מכהן כיו"ר וועדת הביקורת באגודה למלחמה בסרטן, וכחבר בוועד המנהל של "עתיד בטוח" – עמותה למניעת אלימות ילדים ונוער. כמו כן חבר בוועדת המינויים ובוועדת הכספים של המכללה האקדמית תל-אביב יפו ודירקטור ב"עתידים" – חברה לתעשיות עתירות מדע מטעם אוניברסיטת תל אביב.
ליאיר תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול מהטכניון, תואר מוסמך בהנדסת תעשייה וניהול מאוניברסיטת דרום קליפורניה בלוס אנג'לס ומוסמך וד"ר במימון מאוניברסיטת קרנגי-מלון בפיטסבורג.
ב-15 השנים האחרונות פרופ' זוטא מכהנת בדירקטוריונים ובוועדות השקעה של חברות ציבוריות וממשלתיות וכן כיו"ר מנהלת קרנות הפנסיה הוותיקות להן מונה מנהל מיוחד, עמיתים.
שלומית חוקרת ומרצה בקורסים שונים במימון במסגרת התואר הראשון והשני במכללה האקדמית תל אביב-יפו והתמחויותיה העיקריות היא ממשל תאגידי והשקעות אקלימיות.
שלומית סיימה דוקטורט במימון באוניברסיטת ניו יורק (NYU) וחברה בצוות המוביל של בוגרי האוניברסיטה בישראל. וכן בוגרת תואר ראשון במתמטיקה ותואר שני בחקר ביצועים מאוניברסיטת תל אביב.
ד"ר יובל דרור הוא יועץ להנהלות בכירות בפיתוח ושינוי ארגוני ועסקי, ובעל נסיון רב שנים בתחומו, כשותף בחברת ייעוץ, מנהל חיצוני, חוקר ומרצה.
ד"ר יובל דרור ייסד וניהל את תכנית התואר השני בייעוץ ארגוני בבית הספר לעסקים רקנאטי באוניברסיטת תל וכן שימש כמייסד שותף ב"מינגה" – עסק חברתי המוקדש לפיתוח יזמות חברתית בישראל.
ליובל תואר דוקטור במנהל עסקים מבית הספר השוויצרי למנהל עסקים (SBS) ואוניברסיטת South Australia ותואר שני בפסיכולוגיה חברתית מאוניברסיטת תל אביב (1985).
יובל מתעמק ביישום של תיאוריות כאוס ומורכבות לארגונים והתארגנויות חברתיות; ייעוץ לארגונים בתהלכי שינוי וקידום אתיקה ואחריות חברתית; והתנדבות כדי לקיים ולהעצים את החברה האזרחית.
מייסד ושותף בכיר במשרד "אופיר כץ ושות' –עורכי דין'", המתמחה בייעוץ ומתן שירותים משפטיים למלכ"רים ובכלל זה , מוסדות ציבור, מוסדות להשכלה גבוהה, עמותות, חברות לתועלת הציבור, הקדשות, תאגידים מכוח חוק ותאגידים שלא למטרות רווח הרשומים בחו"ל ופועלים בישראל.
לצד עבודת הייעוץ המשפטי ללקוחות משרדו, עו"ד כץ שימש כמרצה בקורס (חובה) בתכנית לתואר שני MA ניהול מוסדות ציבור ומלכ"רים באוניברסיטה העברית בירושלים וכן כתב מאמרים רבים ואת הספר "חוק העמותות הלכה למעשה".
אופיר משתתף דרך קבע בכל הוועדות המקצועיות והפורומים המובילים בארץ (אקדמיים ואחרים) העוסקים בדיני מלכ"רים בכלל ועמותות בפרט, ופעיל, באופן אישי, בארגונים שונים לשינוי חברתי.
אופיר בוגר הפקולטה למשפטים באוניבסיטה העברית בירושלים ובעל תואר L.L.B.
מאיה נתן היא מנכ"ל קשת, קרן שיתוף התורמים הראשונה בישראל, שאותה היא יזמה והקימה ב 2019. אל תפקיד זה מאיה מביאה 25 שנים של נסיון בשדה הפילנתרופי והחברתי, שכולל ליווי של עשרות קרנות ומשפחות בעלות הון בתהליך הלמידה וגיבוש אסטרטגיית הנתינה שלהם. את נסיונה היזמי, מקצועי וניהולי מאיה צברה מהקמת וניהול המשרד הישראלי של ה Jewish Funders Network (JFN) בישראל. בתריסר השנים שחלפו מאז, הפכה הקהילה הפילנתרופית הישראלית והמשרד הישראלי של JFN לחלק בלתי נפרד מהרשת ומהעולם הפילנתרופי היהודי. מתוך ההיכרות העמוקה של השדה הפילנתרופי, העסקי והחברתי הזה, התברר הצורך בהקמת קרן שיתוף תורמים בישראל, כלי פילנתרופי המבוסס על ההצלחה של donor-advised fund בעולם.
מאיה מביאה לתפקידיה האחרונים ניסיון עשיר בתפקידים חינוכיים וחברתיים בישראל, ארה"ב ובריטניה. בין תפקידים אלו, ניהול יחידת החוויות בישראל במחלקה לחינוך בסוכנות היהודית, שם הייתה מעורבת בהקמת יוזמת "מסע" וחברות בוועד המנהל של "תגלית", תפקידי הדרכה במחנות קיץ בארה"ב, תפקיד "שליחה" בפדרציה היהודית בוושינגטון די סי, ומנהלת תכניות קצרות במגבית בריטניה.
מאיה בעלת תואר MBA מהמרכז הבינתחומי בהרצליה.
היא מתגוררת במושב עולש יחד עם בעלה, עידו, ולהם ארבעה ילדים – אלון, גלי, שני ואלה.
אליענה אלבראנס הגיעה לקשת עם מעל ל-20 שנות ניסיון בתחום הכספים במגוון רב של ארגונים החל מהייטק, חברה ממשלתית, עמותה ועד השקעות אימפקט. בעבודתה האחרונה עבדה כסמנכ"לית כספים בעמותת כוכבי המדבר.
לאליענה תואר שני מאוניברסיטת ג'ון הופקינס בכלכלה בינלאומית והיא התגוררה במספר מדינות בעולם (ישראל, ארה"ב וברזיל) ומדברת שוטף אנגלית, עברית ופורטוגזית. אליענה מתגוררת במודיעין עם בן זוגה בועז ושלושת ילדיהם: טליה, אלון ונועם.
נועה מוטעי-כלף מביאה עמה נסיון עשיר ומגוון בתחומי השיווק, הפרסום ויחסי הציבור מארגונים מגוונים ביניהם מלכ"רים, חברות פרטיות וועידות בינלאומיות. בעברה המקצועי שימשה כמנהלת שיווק ותקשורת שיווקית בעמותה בתחום התרבות והאמנות, וכמנהלת אגף קשרי תורמים ומשקיעים במכביה ה – 18 וועידת הנשיא. בתפקידה האחרון עסקה כמנהלת פרוייקטים אישיים ועסקיים עבור מנכ"לים של חברות בתחום הפיננסים.
נועה בעלת תואר ראשון במנהל עסקים, עם התמחות בשיווק, מהמרכז הבינתחומי בהרצליה.
היא מתגוררת בתל אביב עם בן זוגה רני ושתי בנותיהם איילה ואביגיל.
ג'ניפר הינה מנהלת המענקים בקשת. בעבר, שימשה ג'ניפר כמנהלת פיתוח שותפויות בקרן רש"י, ועבדה עם קרנות פילנתרופיות בישראל ומחוצה לה, וכן, עם פדרציות יהודיות מצפון אמריקה. קודם לכן, ג'ניפר עבדה כעשור בבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר, שבאוניברסיטת תל אביב, שם הקימה וניהלה את התוכנית הבינלאומית לתואר שני בלימודי הסביבה. היא בעלת תואר שני במדעי הסביבה מאוניברסיטת פייס בניו יורק, ומורה מוסמכת ליוגה. ג'ניפר עלתה מניו יורק לפני 16 שנה, וכיום היא מתגוררת במודיעין עם בעלה יוסי ושלושת ילדיהם.
סטודנטית לתואר ראשון בחשבונאות עם חטיבה מורחבת בכלכלה, באוניברסיטה הפתוחה.
מאז 2018 ספיר מתנדבת בתכנית פר"ח, תכנית לאומית להשפעה חברתית המערבת סטודנטים בפעילות של חונכות לילדים הזקוקים לסיוע לימודי ורגשי.
כחונכת בתכנית, היא מעניקה תשומת לב אישית ומהווה מודל לחיקוי, דבר המסייע לילדים בפיתוח ההערכה העצמית החיובית ותחושת המסוגלות.
ספיר מתגוררת בחולון.
ליה קזאז היא רכזת מענקים בקשת. בעבר, ליה עבדה כמנהלת אדמיניסטרציה והנהלת חשבונות
בקרנות פילנתרופיות בישראל ועם פדרציות יהודיות מצפון אמריקה. קודם לך, ליה עבדה בתחום של
מחקר בישראל ועבדה על מחקרי מדיניות בנושאים חברתיים וכן במחקרים חברתיים-יישומיים
עצמאיים. היא בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה מהאוניברסיטה העברית
בירושלים וכרגע סטודנטית לתואר שני במנהל עסקים (MBA) באוניברסיטת תל אביב.